25
červenec

Výroba dortů pro Hradec Králové

Výroba dortů pro Hradec Králové

K narozeninám, k svátku, na výročí, za odměnu nebo jen tak pro radost – jak vidíte, dort se hodí pro každou příležitost, a tak se v Dobrůtkách u Obra kromě lahodných zákusků a báječných chlebíčků věnují šikovné cukrářky také výrobě dortů. Jste z Hradce Králové nebo tu plánujete oslavu? Nechte si vyrobit dort na zakázku!

Chci objednat dort

Dorty na zakázku a co je dobré vědět

Fantazii se meze nekladou, a to platí i u dortů na zakázku, které Obr se svými pomocnicemi připravuje pro všechny mlsouny z Hradce Králové a okolí. Co je dobré vědět, než si necháte dort vyrobit?

  • Pro koho dort je? Bude to dort pro děti? Pro muže? Pro mladou slečnu nebo babičku?
  • Pro jakou příležitost? Bude na něm věk oslavence? Nějaký vzkaz? Bude dort na svatbu nebo na narozeniny? Nebo pro nadšence do fotbalu?
  • Klasický nebo nevšední dort? Děti mají rády pohádkové postavičky, na svatbu se hodí několikapatrový dort, muži jistě ocení slané dorty...
  • Pro kolik bude lidí? Jak bude dort velký? Na porci se průměrně počítá 150 – 200 g dortu bez ozdob.
  • Jak bude dort chutnat? To záleží na vás. Obr pro vás připraví různá těsta, krémy, marcipány i polevy.
  • Kdy dort objednat? Čím dříve, tím lépe, objednávky přijímáme min. 3 dny předem. U náročnějších dortů doporučujeme min. 7-10 dní předem.
  • Jaká je cena dortu? Cena dortu se pohybuje od jeho velikosti, surovin a časové náročnosti, proto ji ke každému dortu připravujeme na míru.
  • Jak dort objednat? Osobně v prodejně, telefonicky, e-mailem či přes Facebook.

 

Více dortů

Zakázková výroba dortů

Dorty ovocné, krémové, šlehačkové, květinové, čokoládové, bezlepkové, pohádkové, klasické, moderní, nahé (naked) dorty a další na míru vašim chutím a představám. Pokud vás zaujal některý dort z naší nabídky, uděláme stejný. Jestliže vás zaujal obrázek například v časopise či na internetu, pošlete nám ho nebo ho přineste vytištěný a Obr se svými cukrářkami udělá vše proto, aby se výsledek co nejvíce přiblížil vašim představám. Jaké dorty v rámci zakázkové výroby nejčastěji v Dobrůtkách připravujeme?

Objednejte si dort hned teď!

Blíže se oslava? Objednejte si dort již nyní! Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat. A pokud jste na dort zapomněli, zastavte se v Dobrůtkách – Obr má občas napečené dorty i do prodeje bez před předchozího objednání.

Výpis článků