27
únor

Už je to tady ... otevíráme!

Už je to tady ... otevíráme!

Už si o to cvrlikají i vrabci na střeše, že se začátkem března 2015 otevírá nová cukrárna v Hradci Králové! Po dlouhém promýšlení a vymýšlení se tak mohou nejen místní mlsouni těšit na nové prostory, ale i slaďounké zákusky, poctivé chlebíčky a další dobrůtky. Přijďte na první návštěvu k Obrovi už 4. 3. 2015!

Kde Dobrůtky u Obra najdete?

„Gočárovka“ je snad nejznámější ulice v Hradci Králové. Když se po ní vydáte od Koruny k řece, tak minete Ulrichovo náměstí a po pravé straně hned jako druhou budovu najdete Dobrůtky u Obra. Tam na vás čeká zbrusu nová cukrárna ve svěžím vzhledu, s usměvavou obsluhou a s příjemnými místy k posezení a vychutnání dobrůtek.

U Obra si pochutnají všichni

Tradiční ruční výroba a místní suroviny jsou základem a vy si tak můžete pochutnat na zákuscích, slaných dobrůtkách, ale i výtečných dortech pro každou příležitost. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit a vyzkoušejte stálé i sezónní lahůdky!

Kdo dřív přijde, ten dřív mlsá!

První březnový týden roku 2015 se Dobrůtky u Obra slavnostně otevírají a už během měsíce března na vás čeká první „dobrůtková akce“! Věřte, že se máte na co těšit, proto bedlivě sledujte internetové stránky i Facebook, kde se vše včas dozvíte. Přijďte k Obrovi co nejdřív, aby vám žádná dobrůtka neutekla!

Kdybyste náhodou po Hradci Králové bloudili, mapa vás jistě navede.

Dobrůtky u Obra se vás těší!

Výpis článků