19
červen

Sladký dárek za vysvědčení

Sladký dárek za vysvědčení

Deset měsíců zkoušení, testů a úkolů. Hromada povinností a učení. Ale za chvilku je to tady – dlouho očekávané vysvědčení. Ať už máte doma prvňáčka či maturanta, jistě si nějakou odměnu za všechnu tu dřinu zaslouží! Proto Obr připravuje na konec školního roku sladké dárky za vysvědčení!

Pěkné vysvědčení si zaslouží odměnu!

Ať je vysvědčení plné bičů nebo se sem tam zatoulá nějaká horší známka, určitě si žák i student zaslouží za tu celoroční snahu nějakou odměnu. Obr pro pilné žáky připravuje dorty a parádní zákusky! Přijďte posedět nebo si lahůdky odneste domů a oslavte konec školního roku a především začátek prázdnin!

Sváteční poháry od Obra

A co oslavit povedené vysvědčení pohárem podle chuti? Obr má připravenou zmrzlinu Carte d´or v mnoha příchutích, poctivou domácí šlehačku, čerstvé ovoce i parádní zdobení! Přijďte do Dobrůtek k Obrovi a oslavte vysvědčení sladce! Pro šikovné žáky budou přichystané poháry, pro tatínky chlebíčky a pro maminky větrníky i Obrův sen.

Bude vysvědčení opravdu ukázkové?

Jestli vás na konec školního roku čeká milé překvapení v podobě vylepšených známek nebo samých jedniček, určitě si váš žáček zaslouží velikou oslavu! Aby vám na oslavu nic nechybělo, kontaktujte Obra a on vám vše potřebné připraví! Upeče zákusky, nazdobí dort a obloží chlebíčky, aby byla oslava opravdu parádní!

Obr přeje všem krásné prázdniny!

Výpis článků