29
červen

Mini i dia zákusky pro Hradec Králové

Mini i dia zákusky pro Hradec Králové

Ať si to přiznáme nebo ne, každý má rád sladké. Někdo si cukrovou odměnu dopřeje denně, jiný ve svátek. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, pojďte se podívat, co pro vás Obr v Hradci Králové připravil. Nabídka je bohatá - najdete v ní klasické, moderní, mini i dia zákusky, proto si jistě vybere každý mlsný jazýček.

Čerstvé zákusky chystané s láskou

Dobrůtky u Obra, to je cukrárna v Hradci Králové, která má dlouho tradici. Od otevření jsme nabídku rozšířili o skvělé recepty, ale jedna věc zůstala a zůstane stejná - vše chystáme přímo v Dobrůtkách, proto jsou zákusky i další pochoutky ručně vyráběné s největší péčí a především vždy čerstvé. Rozmrazované polotovary nesmí Obrovi přes práh!

Mini zákusky na raut i svatbu

Mini zákusky, tedy bráškové těch velkých, jsou takovými malými sladkými jednohubkami. Jsou oblíbené na firemní rauty, rodinné oslavy i svatby, kde roztomile doplní svatební dort. Navíc jsou opravdu mini, proto nemusíte mít špatné svědomí, když jich sníte moc. Je jen na vás, zda si vyberete malého indiánka, mini větrník nebo se poohlédnete po malém mrkvovém dortíku či red velvet. Nabídka je ještě větší, neváhejte se Obra zeptat a zákusky si předem objednat.

 

Pro diabetiky máme přípravné dia zákusky

Denně v nabídce u Obra naleznete minimálně jeden dia zákusek. Jejich nabídku pravidelně obměňuje, a pokud potřebujete dia zákusků více, stačí si je předem objednat. Víme, že mlsní diabetici to nemají snadné, proto pro ně rádi připravíme i dia dort bez cukru a různý mix „sladkého“ cukroví.

Navštivte Dobrůtky v Hradci Králové

Obr se svými cukrářkami denně připravuje čerstvou nabídku nejen zákusků, ale také salátů, chlebíčků a dortů. Potřebujete zajistit kompletní pohoštění na rodinnou oslavu nebo firemní párty? Stačí si vše předem objednat a v den D vám vše na místo přivezeme.

Jste z Hradce Králové a okolí? Mlsejte u Obra!

Výpis článků