10
květen

Rautové pohoštění - miniřízky a další

Rautové pohoštění  - miniřízky a další

Umíte si představit oslavu bez rautového pohoštění? My také ne, protože na každé dobré párty musí být také něco dobrého k snědku. Nechceme být ti, kteří myslí jenom na jídlo. 

Troufáme si ale říct, že kromě skvělé společnosti je nejdůležitější také občerstvení.

Objevte miniřízky - naše eso rautového pohoštění

Možná jste to nevěděli, ale v Obrově nabídce v Hradci Králové je i rautové pohoštění. Minichlebíčky, minizákusky, svatební koláčky. Esem v rukávu jsou miniřízky, které jsou naloženy ve speciální marinádě. Ta patří mezi Obrovy tajné tradiční super recepty. Přijďte si ulehčit práci s oslavou. 

Chci si objednat rautové pohoštění

“Mini” na každou oslavu

A právě všechno “mini” se skvěle hodí na různé akce, oslavy narozenin, firemní večírky a podobně. Protože na tyto akce se nechodí najíst, ale pouze “uzobávat” a ochutnávat. Navíc každý si spíše nabídne malý miniřízek než velký řízek přes celý talíř. Situace naprosto opačná než když jdete do hospody na oběd.

Rautové pohoštění nesmí chybět

Ať už plánujete občerstvení na svatbu, pracovní raut nebo rodinnou oslavu, rautové pohoštění - miniřízky a minizákusky nesmí chybět. Proč? Protože:

  • vypadají prostě roztomile
  • každý si rád dá
  • jsou malou chuťovkou
  • obr připravuje spoustu druhů
  • nemusíte mít černé svědomí, že jste jich snědli moc


Slané dobrůtky

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Objednejte si u Obra v Hradci Králové vše, na co máte vy a vaši hosté chuť. Pečivo, zákusky i minizákusky či skvělé dorty.

Chci vidět dobroty

Výpis článků