aneb pan Majer o našich dobrůtkách

26
září
Dort k prvním narozeninám

První rok života je výjimečným milníkem jak pro rodiče, tak i pro dítě. Dort k prvním narozeninám je pak jedním z kulinářských vrcholů této významné události. 

Přečíst si celý článek
29
červen
Citronový dort - letní novinka v naší cukrárně

Ačkoliv existuje nespočet různých dortů, své místo si v našich cukrárnách vydobyl i citronový dort. A nás to vůbec nepřekvapuje, protože skvělá kombinace svěžího citronu a jemné sladkosti je prostě nepřekonatelná, takže jsme ho zařadili do naší nabídky. 

Přečíst si celý článek
10
říjen
Nejlepší vánočka je v Hradci Králové

Dříve byla symbolem Vánoc, dnes si ji dopřáváme po celý rok a právem patří k nejoblíbenějšímu sladkému pečivu. Řeč je samozřejmě o vánočce. Tu nejlepší vánočku najdete v Hradci Králové u Obra.

Přečíst si celý článek
21
září
 Čerstvý salát s domácí houskou

Kdo by si nepamatoval dřívější hit salát s houskou. Obr se drží tradice a tuto pochoutku u něho najdete hned v několika variantách. Nejlepší na tom je, že saláty chutnají tak jako tenkrát. 

Přečíst si celý článek
11
červenec
Dorty na objednávku Hradec Králové

Co je nejdůležitější na každé oslavě a nesmí to chybět? Ano, je to dort - třešnička a vrchol každé oslavy. Ať už ho máte rádi nebo máte raději jiné sladkosti, na dort je zvědavý prostě každý. Nejedná se totiž jen o něco k snědku, ale je to i pastva pro oči.

Přečíst si celý článek
10
květen
Rautové pohoštění  - miniřízky a další

Umíte si představit oslavu bez rautového pohoštění? My také ne, protože na každé dobré párty musí být také něco dobrého k snědku. Nechceme být ti, kteří myslí jenom na jídlo. 

Přečíst si celý článek
19
prosinec
Vánoční prodejní doba

U nás si můžete zamlsat i mezi svátky. Podívejte se, kdy máme otevřeno. Vánoční cukroví tak můžete na chvilku vyměnit za zákusky a jiné dobroty, které vám přijdou k chuti.

Přečíst si celý článek
01
červenec
Dovolená 1. - 14. 7. 2019

I my si potřebujeme trochu odpočinout, proto budou Dobrůky u Obra od 1. - 14. 7. 2019 zavřeny. Od 15. července se na vás budeme těšit odpočatí s další várkou vašich oblíbených zákusků a dortíků.

Přečíst si celý článek
29
červen
Mini i dia zákusky pro Hradec Králové

Ať si to přiznáme nebo ne, každý má rád sladké. Někdo si cukrovou odměnu dopřeje denně, jiný ve svátek. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, pojďte se podívat, co pro vás Obr v Hradci Králové připravil. Nabídka je bohatá - najdete v ní klasické, moderní, mini i dia zákusky, proto si jistě vybere každý mlsný jazýček.

Přečíst si celý článek
13
listopad
Minizákusky od Obra z Hradce Králové

Honí vás mlsná, ale nechcete hřešit ve velkém? Někdy stačí ke kávě i menší bráškové velkých zákusků – mini větrníčky, malé věnečky, pidi indiáni či rozkošné malé laskonky. A to není vše, tradičních i moderních minizákusků má Obr nespočet! Pojďte se podívat, co vše připravil pro mlsné jazýčky...

Přečíst si celý článek
12 3