11
červenec

Dorty na objednávku Hradec Králové

Dorty na objednávku Hradec Králové

Co je nejdůležitější na každé oslavě a nesmí to chybět? Ano, je to dort - třešnička a vrchol každé oslavy. Ať už ho máte rádi nebo máte raději jiné sladkosti, na dort je zvědavý prostě každý. Nejedná se totiž jen o něco k snědku, ale je to i pastva pro oči.

Pokud nejste sami zdatní pekaři, můžete se obrátit na Obra, který zajišťuje dorty na objednávku pro Hradec Králové a okolí.

Upečeme vám dort na objednávku podle vašeho přání

Máte určinou představu, nebo naopak nevíte vůbec, jaký dort vybrat? Stačí zavolat, nebo se přímo stavit na prodejně a zároveň výrobně na Gočárově třídě v Hradci Králové, kde dorty na objednávku vznikají. Obr s vámi rád probere varianty. V nabídce má několik druhů korpusů, krémů, zdobení. Rád zajistí i obrázky z jedlého papíru, postavičky (pouze s prodávaným dortem) nebo jiná přání zákazníků. Dort dělá slavnostní atmosféru. Přijďte si rozzářit i obyčejný den.

Chci si objednat dort 

Dort pro každou příležitost

Dort je skvělým dárkem pro každého oslavence, ovšem není součástí jen narozeninových oslav, ale u Obra pečeme dorty ke každé příležitosti:

  • narozeniny
  • svatba
  • výročí
  • odchod do důchodu
  • firemní večírek
  • oslava úspěchu

… s dortem zkrátka nikdy nešlápnete vedle…

Kvalitní suroviny jsou základ

Splníme vám jakékoliv přání a vyrobíme dort přesně podle vašich představ. Ovšem my v cukrárně víme, že krásný vzhled je pouze polovina úspěchu, proto si dáváme záležet, aby vám také chutnal. Proto všechny naše dorty vyrábíme pouze z kvalitních surovin.

Chci vědět více o dortech 

Dort na objednávku z Hradce Králové objednejte včas

Pokud chcete dort na objednávku od Obra z Hradce Králové, ozvěte se minimálně dva až pět dnů předem, jen tak vám ho může připravit včas, aby nezmeškal žádnou oslavu.

Že nejste moc na sladké? Nevadí. I na vás Obr myslí. Objednejte si slaný dort podle vašich představ, který potěší každého, kdo má radši sůl než cukr.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Výpis článků