26
září

Dort k prvním narozeninám

Dort k prvním narozeninám

První rok života je výjimečným milníkem jak pro rodiče, tak i pro dítě. Dort k prvním narozeninám je pak jedním z kulinářských vrcholů této významné události. 

Tento sladký symbol oslavuje první rok zážitků, lásky a štěstí vašeho malého broučka.

Historie dortu k prvním narozeninám

Tradice oslavovat narozeniny se datuje až do starověku, ačkoli příběh dortu, jak ho známe dnes, je moderním zjevením. První narozeniny se staly důležitou událostí až s rozvojem středověké Evropy a posunem k urbanizaci. Dorty v té době byly luxusním zákuskem, a tak se staly symbolem bohatství a blahobytu. V průběhu času se zrodila tradice zdobených dortů, která se rychle rozšířila po celém světě.

Chci si objednat dort 

Dort k prvním narozeninám z cukrárny

V Dobrůtkách u Obra vám nabízíme bohatý výběr dortů k prvním narozeninám. Od klasických dortů s krémem až po moderní designy s originálními nápady.

Dvě možnosti, které vás mohou inspirovat při výběru dortu k prvním narozeninám:

  • Klasický krémový dort s ovocem
    Klasický dort s jemným krémem a ovocem je vždy výbornou volbou, která nezklame. Máte možnost si vybrat ze širokého sortimentu chutí a designů, které splní vaše očekávání a přání.
  • Potahované dorty s figurkami
    V dnešní době jsou velmi moderní dorty potažené fondánem nebo marcipánem s motivy oblíbených postaviček, zvířátek nebo hraček. Tato personalizace dodá dortu zvláštní význam a dítě si tak může užít svou první narozeninovou oslavu naplno.


Nechte se inspirovat

Jak si objednat dort krok za krokem

  1. Konzultace s cukrárnou
    Navštivte nás a společně si projdeme vaše představy a přání ohledně dortu. Nemáte představu? Nevadí, doporučíme vám vhodné chutě, designy a velikost dortu. Můžete se rozhodnout pro klasický design nebo požádat o speciální motivy podle preference dítěte. Pokud si to přejete, můžete přidat osobní prvky jako jméno dítěte nebo datum narození.
  2. Objednávka dortu
    Poté, co si vyberte dort, domluvíme se na jeho vyzvednutí a už se můžete těšit na radost a úsměvy dítěte při prvním pohledu na něj.

Bez dortu k prvním narozeninám by to nebylo ono

Dort k prvním narozeninám z cukrárny je nejen lahodným zážitkem pro chuťové buňky, ale i vizuálním uměleckým dílem, které nesmí chybět na žádné dětské oslavě.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Výpis článků