29
červen

Citronový dort - letní novinka v naší cukrárně

Citronový dort - letní novinka v naší cukrárně

Ačkoliv existuje nespočet různých dortů, své místo si v našich cukrárnách vydobyl i citronový dort. A nás to vůbec nepřekvapuje, protože skvělá kombinace svěžího citronu a jemné sladkosti je prostě nepřekonatelná, takže jsme ho zařadili do naší nabídky. 

Navíc se perfektně hodí pro letní posezení u kávičky, kdy máme chuť spíše na něco lehčího.

Chcete celý citronový dort, nebo jen kousek?

Pokud jste milovníkem sladkých a svěžích dezertů, zastavte se u nás v Hradci Králové, a vychutnejte si naši novinku - citronový dort, který vás zaručeně dostane.

Ať už toužíte po celém dortu (celý dort je nutné si objednat), nebo si dopřejete jenom jeden kousek, tento lehce sladký, ale zároveň lehce nakyslý, nadýchaný a příjemně osvěžující, rozhodně potěší vaše chuťové pohárky.

Chci si objednat dort 

Dort pro vás pečou zkušení cukráři

Náš citronový dort mají pod taktovkou cukráři, jejichž pečlivost, mistrovský um, znalosti a vášeň pro pečení jsou promítnuty do jejich práce. Výsledkem je pak dezert, který jakmile ochutnáte, budete si ho chtít dát příště znovu.

Kvalitní suroviny jsou klíčové

My v Dobrůtkách u Obra klademe velký důraz na kvalitu použitých surovin, které jsou pro perfektní výsledek naprosto zásadní, protože na výsledné chuti to prostě sami poznáte. Pro výrobu citronového dortu používáme čerstvé citrony, protože jen ty mu dodají intenzivní citronovou vůni a chuť. Stejně tak je potřeba mít kvalitní mouku, vejce, máslo a cukr na korpus dortu, aby byl každý kousek dortu jedinečným zážitkem.

A protože jíme také očima, dort je ozdoben přímo kousky čerstvého citronu. I když v tomto případě je vzhled až druhém místě, na prvním je jednoznačně jeho chuť, v níže se prolíná jemnost těsta a krému, který je perfektním spojením sladkosti a kyselosti.

Vychutnejte si citronový dort s …

Pokud jste fanouškem citronů a sladkých dezertů, rozhodně vás citronový dort nemůže minout. Pozvěte přátele nebo rodinu na kávu, nebo si sami dopřejte chvilku a vychutnejte si volno s něčím, co vám určitě vylepší celý den.

Více o našich dortech

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Výpis článků