13
červenec

Slané dorty nejen pro muže

Slané dorty nejen pro muže

Máte doma mlsouna, kterému sladké nic neříká? Obr vám dnes přináší tip, jak překvapit chuťové buňky oslavence, který dá raději přednost slanému. V Dobrůtkách u Obra se právě to tyto slano-mlsali, kam patří většinou muži, chystají slané dorty! Pojďte se podívat, co vše umí Obr připravit a na čem si můžete pochutnat!

Slané dorty pro pány a harmonie chutí

Variací, jak mohou slané dorty pro pány vypadat a chutnat, je nespočet! Obr se svými šikovnými pomocnicemi nejčastěji připravuje slané dorty ve tvaru čtverce či oblíbeného obdélníku. Základ tvoří toustový chléb, který je ochucen slaným krémem. Podle chuti můžete vybírat například z česnekové či pikantní křenové příchuti, dále je často volen tvaroh či tvarohové sýry.

Povrch dortu je malým uměleckým dílem – uzeniny a sýry jsou poskládané do různých ornamentů a v případě zájmu také doplněny barevnou zeleninou. Vše záleží jen na vás! Sestavte si slaný dort přesně podle chuti!

Dorty pro muže, které mají úspěch

Ať už se jedná o narozeniny, svátek, výročí či osobní úspěch, lahodný dort vždycky potěší. Potěšte manžela, tatínka, dědečka, strýčka či šéfa a objednejte mu pravý dort pro muže! A jakou inspiraci vám Obr přináší?

  • Slané dorty pro muže
  • Aspikové dorty různých tvarů
  • Bohaté obložené mísy

Proč pořídit slaný dort z Dobrůtek u Obra?

Obr si potrpí na kvalitní suroviny, které pocházejí z místních zdrojů a jsou čerstvé. Pomazánky a krémy do dortů jsou ručně vyráběné, proto Obr i jeho šikovné pomocnice znají všechny známé i tajné ingredience. Navíc si můžete vybrat slaný dort přesně podle vašich představ! Velký či malý, sýrový či z uzenin... Záleží jen na vaší představě!

Zastavte se na Gočárově třídě v Hradci Králové nebo kontaktujte Obra telefonicky či e-mailem a objednejte si dort podle představ!

Výpis článků