13
leden

Jaký byl rok 2015 v Dobrůtkách u Obra?

Jaký byl rok 2015 v Dobrůtkách u Obra?

A je to! 365 dní uteklo jako voda a s koncem roku starého a příchodem nového je čas na ohlédnutí za tím, co se stalo v roce 2015. V loňském roce se toho událo hodně – přestěhování na nové místo, nový název, nové pochoutky, rozšíření služeb a mnoho dalšího... Pojďte se na to s Obrem podívat!

Rok 2015 v cukrárně Dobrůtky u Obra

Rok 2015 byl pro Obra plný změn a novinek. Vezměme to popořadě...

Nové místo a nový název
Celou řadu let jste znali ESO cukrárnu na Baťkově náměstí v Hradci Králové. V březnu 2015 se přemístila a dostala „nový kabát“. Od té doby tuto oblíbenou cukrárnu najdete na Gočárově třídě pod názvem Dobrůtky u Obra. Už víte, kde se vzaly Dobrůtky u Obra?

Dobrá chuť zůstává
Přestože se toho mnoho změnilo, mnohé zůstalo stejné. Poctivá ruční výroba, kvalitní suroviny, čerstvé výroby a usměvavé prodavačky!

Vynikající novinky
Klasické a oblíbené sladké i slané dobrůtky najdete na pultech v Dobrůtkách u Obra denně. Aby ale Obr potěšil vaše chuťové buňky, vymýšlí nové recepty. Tím nejúspěšnějším byl v roce 2015 bezpochyby Obrův sen. Už jste ho vyzkoušeli?

Pohodlí a odpočinek
Obr neustále vymýšlí, čím by potěšil své zákazníky. Proto je v Dobrůtkách samozřejmostí WIFI připojení, lahodná káva Lavaza, příjemné posezení, speciální zákusky pro děti, diabetiky, zdravé mlsání, v létě skvělá zmrzlina Carte d´Or a další tématické nabídky (vánoční cukroví, sladkost za vysvědčení, velikonoční koleda...)! A pokud máte objemnější objednávku, doveze vám Obr po domluvě pochoutky kamkoliv po Hradci Králové.

Svatby, narozeniny i firemní akce
U Obra se můžete zastavit, když jdete kolem a honí vás mlsná. Dobrůtky u Obra však připravují občerstvení pro rozsáhlé akce, jako jsou svatby (svatební dorty, svatební koláčky, výslužky, zákusky, obložené mísy...), občerstvení pro dobrou náladu komise při maturitních a státnicových zkouškách (lahodné chlebíčky a báječní zákusky), narozeniny (dorty pro pány, dorty pro děti i klasické narozeninové dorty, chlebíčky a další občerstvení na hostinu...), občerstvení na firemní akce a další rauty.

A pokud nevíte, co by chutnalo vašim blízkým, obdarujte je dárkovým poukazem, který mohou v Dobrůtkách u Obra směnit za vybrané lahůdky!

Jsme rádi, že jste rádi!

Největší odměnou pro Obra a jeho cukrářské pomocnice je, když vám chutná. Spoustu příjemných reakcí získá od zákazníků Obr přímo v Dobrůtkách nebo po telefonu, další přicházejí na Facebook a některé na e-mail. Obr by se s vámi rád podělil o svoji radost, proto dovolte malou ukázku reakcí z e-mailu info@dobrutky-u-obra.cz.

Dobrý den,
chtěla bych Vám ještě jednou poděkovat za dnešní dovážku kaviárových chlebíčků a větrníků.
Musím říci, že chlebíčky byly na pohled opravdu úchvatné a chuťově vynikající.
Přeji Vám hezký zbytek dne, Sandra Lastomirská.

Dobrý den,
děkuji za výborné silvestrovské chlebíčky!! Rád si objednám znovu!! Čerstvé, výborný bramborový salát, ...super!
Hezký den
S pozdravem Kupka

Dobrý den,
touto cestou Vám moc děkuji za svatební dort. Byl famózní! Chuťově výborný. Určitě k vám zajdeme pro narozeninový pro našeho prcka!
Přeji, ať se Vám daří.
M. Mikolášíková

Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď.
Už jsem u Vás asi 2x zákusky objednávala a byly výborné. Takže nechci měnit. A v úterý jsem u Vás. :-) Ještě jednou moc děkuji.
S pozdravem
Petra Osičková

Obr a jeho cukrářské pomocnice děkují všem za přízeň v roce 2015 a doufají, že jste do roku 2016 vstoupili v pohodě a dobré náladě!

Výpis článků